powrót do listy

Żywienie w niedoczynności tarczycy. Porady lekarzy i dietetyków.

Autor Mirosław Jarosz, Hanna Stolińska, Diana Wolańska
Wydawnictwo PZWL
Kategoria Medycyna Naturalna
Typ
Data premiery 2014-10-04
Oprawa
Format 14,5x20,5
Numer ISBN 9788320048742

Cena

27.62 PLN

Dostępność

Wysyłka od 2 do 7 dni roboczych

Do koszyka

Opis

Co, jak i dlaczego warto jeść, czego należy się wystrzegać, czego nie wolno pomijać?. Zawarte w naszym poradniku odpowiedzi na te pytania wytyczają chorym drogę do polepszenia jakości życia. Autorzy zadbali o wyjaśnienie zależności między jedzeniem a stanem organizmu, a także umotywowanie wskazówek, jakich udzielają. Łatwo sięgnąć po prawidłowo zbilansowane siedmiodniowe jadłospisy dla osób z niedoczynnością tarczycy. Książka zawiera praktyczne porady i zalecenia specjalistów z Instytutu Żywności i Żywienia w Warszawie. Mogą z niej korzystać zarówno pacjenci, jak i lekarze podstawowej opieki zdrowotnej.

Zamknij

Poleć znajomemu

  • * - pole obowiązkowe

Formy płatności